QUIZZEN, DINER- & STADSSPELLEN, FEESTEN EN ENTERTAINMENT

 +31 (0)85 - 30 31 5 33   info@kiezevents.nl

Wie zijn wij?

KIEZ Events is een evenementen- en adviesbureau in Nederland. Tegen scherpe prijzen organiseren wij verschillende evenementen in Nederland. Wij bieden naast onze quizzen, stadsspellen en dinerspellen óók een compleet dagprogramma. Hierdoor heeft u alles vertrouwd bij één bedrijf. Mocht u daar meer informatie over willen, kunt u contact met ons opnemen. Ons advies is vrijblijvend. Naast een verzorgde dag kunt u ook terecht voor low budget uitjes. Wij passen ons geheel aan op uw budget.

Wij organiseren elk spel voor u met aandacht en plezier. U kiest het spel bij KIEZ Events. Ons streven is om deze dag onvergetelijk te maken en helpen u graag in de organisatie zodat iedereen onbezorgd kan genieten van deze dag. Kijk gerust rond in ons aanbod. Mocht de gewenste festiviteit er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Wij leveren maatwerk.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.


 recensies

Vrijgezellenfeest Michelle

21 MEI    UTRECHT

Na de rondvaart door de grachten van Utrecht hebben wij Alles mag op Zaterdag gespeeld. Wij hebben een super leuk vrijgezellenfeest gehad dankzij KIEZ Events. Leuke spellen en top begeleiding. Binnen één dag was de reservering definitief. Zeker een aanrader!

Groet, Kirsten


Rotterdam's vrijgezellenfeest!

11 JUNI ROTTERDAM

Wij hebben een hele leuk dag gehad met een verzorgd dagprogramma. De middag begonnen wij met een 'Walking Lunch'. Tussen de lunchgerechten door speelden wij buiten Wie is de Rat. Bij het diner hebben wij gekozen voor het dinerspel 'Ik Hou van Holland.' Bedankt voor alles!

Groetjes, Henriette


Wilt u een offerte op maat?

KIEZ Events stuurt binnen 24 uur een offerte op maat via de mail, zelfs in het weekend! Hierin vindt u een speluitleg, het arrangement en prijsinformatie. Een offerte aanvraag is geheel vrijblijvend. Heeft u een andere vraag of wilt u eerst meer informatie? U kunt ons altijd mailen en zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar!