QUIZZEN, DINER- & STADSSPELLEN, FEESTEN EN ENTERTAINMENT

 +31 (0)85 - 30 31 5 33   info@kiezevents.nl

Wat is een stadsspel?

Het meeting point wordt afgesproken bij de reservering. Dit is een centrale plek in het centrum. Hier wordt de groep ontvangen door de spelbegeleider van KIEZ Events en vindt de speluitleg plaats. Het is ook mogelijk om tegen meerprijs ontvangen te worden in een café met een drankje en/of koffie met iets lekkers. Na de speluitleg begint het stadsspel pas écht! In één of meerdere teams gaan jullie de stad in met de camera's. In het centrum worden er verschillende crazy foto-opdrachten uitgevoerd. Hierdoor zien jullie de mooie plekjes van de stad en wordt het online fotoalbum gevuld met hilarische groepsfoto’s. Na deze opdrachten beginnen jullie samen met de spelbegeleider aan de thema-rondes. Het spel wordt beslist met een finaleronde. Ter afsluiting gaan jullie met de spelbegeleider richting de locatie waar de prijsuitreiking plaatsvindt onder het genot van een consumptie van de Hollandse bar.

Tarieven
Het tarief is inclusief: koffie, thee, frisdrank, pils of huiswijn bij de prijsuitreiking, BTW, fotomateriaal, spelmateriaal, spelbegeleiding, gewenste datum en tijdstip, reserveringskosten, (privé) locatie en een prijsje voor de winnaars. Voor groepen groter dan 50 personen maken wij graag een offerte op maat. Deze kunt u vrijblijvend bij ons opvragen. 

Is de groep groter dan 12 personen? Dan neemt de vrijgezel, de jarige of de gepensioneerde gratis deel aan het stadsspel.


Alles mag op Zaterdag

Dit wordt een middag om nooit te vergeten! Samen met de door jullie gekozen teamcaptain gaat de lachwekkende strijd beginnen. Er worden verschillende rondes gespeeld die bekend zijn van TV. Daarnaast worden er verschillende foto-opdrachten uitgevoerd in het centrum. De spelers moeten improviseren, tekenen, uitbeelden en er wordt flink gelachen!

Tijdsduur: 3 uur (mogelijk in heel Nederland)


Tarief

Vanaf 10 personen €23,95 p.p.

Vanaf 15 personen €21,95 p.p.

Vanaf 30 personen €20,50 p.p.

Crazy 88

Zin in een middag met gekke opdrachten? Dan is Crazy 88 het perfecte spel! Binnen de gevraagde tijd moeten er zoveel mogelijk gekke opdrachten uitgevoerd worden. Deze zijn verdeeld in 3 verschillende categorieën. Hoe hoger de categorie, hoe meer punten, hoe gekker de opdracht. Alles wordt vastgelegd op camera, dus dat wordt achteraf ook flink nalachen!

Tijdsduur: 3 uur (mogelijk in heel Nederland)


Tarief

Vanaf 10 personen €23,50 p.p.

Vanaf 15 personen €21,00 p.p.

Vanaf 30 personen €19,00 p.p.

CSI Moordspel

Altijd in de huid willen kruipen als rechercheur of een detective? Grijp nu deze unieke kans! Er is een moord gepleegd en de dader wordt nog gezocht. De politie heeft jullie hulp nodig. Ga hiervoor langs alle mogelijke plaatsen om mogelijke daders uit te sluiten. Lukt het door de verschillende aanwijzingen deze moord op te lossen? Ga dit avontuur aan en kom achter dit antwoord.

Tijdsduur: 3 uur (mogelijk in heel Nederland)


Tarief

Vanaf 12 personen €24,50 p.p.

Vanaf 20 personen €23,00 p.p.

Vanaf 30 personen €21,50 p.p.

Escape the city

Gedurende deze middag zit jullie team opgesloten in de stad. Na een tocht door de stad met verschillende opdrachten, proberen jullie te ontsnappen uit deze stad. Maar dat gaat niet zomaar, hiervoor moeten jullie pittige puzzels, raadsels en cryptogrammen oplossen. Hiervoor ontvangen jullie verschillende aanwijzingen. Welk team krijgt de meeste aanwijzingen en vindt als eerste de sleutel van de stad? Het team met de snelste tijd wint dit zenuwslopende spel.

Tijdsduur: 3 uur (mogelijk in heel Nederland)


tarief

Vanaf 10 personen €23,95 p.p.

Vanaf 15 personen €21,95 p.p.

Vanaf 30 personen €19,95 p.p.

Fifty Shades

Zin in een spannend feestje? Kies dan voor het stadsspel Fifty Shades. Tijdens dit stadsspel worden er verschillende pikante opdrachten uitgevoerd. Door deze verschillende opdrachten leren jullie elkaar op een hele andere manier kennen. Het gaat gegarandeerd gieren worden met dit unieke spel gerelateerd aan de boeken en de films. Een volledig en spannend spel waarbij je aan het einde een volwaardige ”Anastasia Steele” bent.

Tijdsduur: 3 uur (mogelijk in heel Nederland)


Tarief

Vanaf 10 personen €24,95 p.p.

Vanaf 15 personen €23,50 p.p.

Vanaf 30 personen €21,50 p.p.

Foute vrienden Spel

Van je vrienden moet je het hebben! Samen met de spelbegeleider trekken jullie door de stad.  Tijdens deze tocht moeten er foute opdrachten worden uitgevoerd. Iedere speler moet een opdracht uitvoeren die wordt uitgekozen door jouw foute vrienden. Wie voert ze het beste uit? Sterker nog: wie het minst? Diegene krijgt nog een extra foute opdracht. Gelukkig wordt alles vastgelegd op camera, zodat er achteraf nog smakelijk om gelachen kan worden.

Tijdsduur: 3 uur (mogelijk in heel Nederland)


Tarief

Vanaf 12 personen €24,95 p.p.

Vanaf 20 personen €23,95 p.p.

Vanaf 30 personen €21,95 p.p.

Gooische vrouwen

Altijd al in de huid willen kruipen van Cheryl, Claire, Anouk en Roelien? Ontdek dan de glitter en de glamour van de stad waar het spel wordt gespeeld. Tijdens dit spel krijgen jullie verschillende Gooische opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Aan het einde van het spel is iedereen omgetoverd tot een Gooische vrouw. Maar de vraag is dan: welk team heeft de echte Gooische vrouw?

Tijdsduur: 3 uur (mogelijk in heel Nederland)


Tarief

Vanaf 10 personen €23,95 p.p.

Vanaf 15 personen €21,95 p.p.

Vanaf 30 personen €19,95 p.p.

Hou van Holland

Gek op ons kikkerlandje? Speel dan het stadsspel 'Hou van Holland!'. In teams proberen jullie zoveel mogelijk punten te verdienen in de rondes die volledig in het teken staan van Nederland. Foto-opdrachten, de klompenrace tot aan het spel 'Zoek de BN'er'. Alles komt voorbij! De fanatiekeling komt in je omhoog! Het stadsspel met garantie op een oer-Hollands gezellige dag!

Tijdsduur: 3 uur (mogelijk in heel Nederland)


Tarief

Vanaf 10 personen €23,95 p.p.

Vanaf 15 personen €21,95 p.p.

Vanaf 30 personen €19,95 p.p.

Jongens tegen de meisjes

Sinds de komst van Adam en Eva is geen enkele strijd zo'n strijd als tussen de jongens en de meisjes. Jullie spelen de rondes die bekend zijn van TV. Wie zijn het slimst, snelst en het creatiefst? Wie volbrengen de ultieme testen en zijn het best? De jongens of de meisjes? Ga de strijd aan! De stad is het decor voor dit hillarische spel. De fotocamera's staan aan om deze strijd vast te leggen!

Tijdsduur: 3 uur (mogelijk in heel Nederland)


Tarief

Vanaf 10 personen €23,95 p.p.

Vanaf 15 personen €21,95 p.p.

Vanaf 30 personen €19,95 p.p.

KROONGETUIGE GEZOCHT

Er is een moord gepleegd. Door enkele aanwijzingen probeert jullie onderzoeksteam helder te krijgen wat er precies heeft afgespeeld. Daarna gaan jullie de zoektocht starten naar de dader. Dit doen jullie door verschillende opdrachten uit te voeren. Maar er is één kroongetuige in jullie onderzoeksteam die de opdrachten laat mislukken, waardoor jullie belangrijke aanwijzingen mislopen. Wordt de kroongetuige betrapt in zijn acties? 

Tijdsduur: 3 uur (mogelijk in heel Nederland)


tarief

Vanaf 10 personen €24,95 p.p.

Vanaf 15 personen €22,95 p.p.

Vanaf 30 personen €20,95 p.p.

Lipdub maken

Vandaag is het zover! Er gaat namelijk een videoclip opgenomen worden van het door jullie gekozen nummer. In deze videoclip spelen jullie de hoofdrol. Het huiswerk is gedaan, want het nummer kunnen jullie al aardig playpacken. Samen met de regisseur wordt er een passend script gemaakt. Daarna is het zover... 3,2,1 ACTIE! Als de lipdub is opgenomen, kunnen jullie onder het genot van een drankje het resultaat bekijken!

Tijdsduur: 3 uur (mogelijk in heel Nederland)


Tarief

Vanaf 10 personen €32,95 p.p.

Vanaf 20 personen €29,95 p.p. 

Vanaf 30 personen €27,95 p.p.

Minute to Win it!

Wie voert de opdrachten foutloos en het snelste uit binnen 1 minuut? In het centrum krijgen jullie verschillende opdrachten die jullie binnen één minuut moeten uitvoeren. Dit gebeurt individueel, in duo's en in groepsverband. Welk team houdt in het fanatisme van het spel het hoofd koel? Welk team gaat er uiteindelijk naar huis met de 'hoofdprijs'?  Speel dit spel en laat zien dat je beschikt over lef, tactisch inzicht en doorzettingsvermogen.

Tijdsduur: 3 uur (mogelijk in heel Nederland)


Tarief

Vanaf 12 personen €26,95 p.p.

Vanaf 20 personen €24,50 p.p.

Vanaf 30 personen €22,95 p.p.

Sex in the City

Altijd al in de huid willen kruipen van de New Yorkse jetset van Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda, waar alles draait om style and appearance? Dan is dit jullie kans! De verschillende opdrachten staan in het teken van sex, fashion en glamour. Wie kruipt het beste in de huid van één van de dames en scoort de meeste punten?

Tijdsduur: 3 uur (mogelijk in heel Nederland)


Tarief

Vanaf 10 personen €23,95 p.p.

Vanaf 15 personen €21,95 p.p. 

Vanaf 30 personen €19,95 p.p.

Speurtocht

Wat meer over een stad te weten komen? Ga op ontdekkingstocht met de speurtocht van KIEZ Events. Hierdoor zie je alle mooie plekjes van de stad. In deze tocht moeten jullie informatie inwinnen, want er worden natuurlijk een boel vragen meegegeven, die beantwoord moeten worden. Lukt het jullie achter deze antwoorden te komen, voordat de tijd voorbij is?

Tijdsduur: 2,5 uur (mogelijk in heel Nederland)


Tarief

Vanaf 12 personen €21,50 p.p.

Vanaf 20 personen €19,95 p.p.

Vanaf 30 personen €17,95 p.p.

StadsChallenge

Tijdens dit spel worden de mooie plekjes van de stad gespot. Als de daarbij behorende vragen zijn beantwoord, krijgen jullie de eerste 'challenge'. Als deze challenge is uitgevoerd, dan gaan jullie naar de volgende locatie met nieuwe vragen die beantwoord moeten worden. Hoeveel locaties met de bijbehorende opdrachten spotten jullie? Het team met de meeste locaties wint!

Tijdsduur: 3 uur (mogelijk in heel Nederland)


Tarief

Vanaf 10 personen €23,95 p.p.

Vanaf 15 personen €20,95 p.p.

Vanaf 30 personen €18,95 p.p.

Wie is de Rat?

Wie is de Rat is geïnspireerd  op het bekende TV-programma Wie is de Mol. Tijdens dit spel zijn er verschillende rollen te verdelen die strikt geheim moeten blijven tot de laatste minuut. Jullie spelen verschillende spellen waarin de Rat zo onopvallend mogelijk moet saboteren. Iedereen is verdacht, niemand is meer te vertrouwen. Wie gaat er vandoor met de pot? Lukt het jullie team de Rat te ontmaskeren?  

Tijdsduur: 3 uur (mogelijk in heel Nederland)


Tarief

Vanaf 10 personen €23,95 p.p.

Vanaf 15 personen €21,95 p.p.

Vanaf 30 personen €19,95 p.p.


wIE IS DE sJAAK?

De spelbegeleider deelt de één naar de andere gekke, foute en hillarische opdrachten uit. Zodra de eerste deelnemer de opdracht heeft gekregen is de vraag: Wie is de Sjaak? Deze deelnemer mag iemand uit de groep aanwijzen die deze opdracht kan uitvoeren. Lukt het om deze opdrachten uit te voeren, krijgt deze Sjaak speelgeld. Hoe gekker de opdracht, hoe meer geld. Welke Sjaak haalt het  meeste geld op en wint dit spel?

Tijdsduur: 3 uur (mogelijk in heel Nederland)


tARIEF

Vanaf 10 personen €24,95 p.p.

Vanaf 15 personen €22,95 p.p.

Vanaf 30 personen €19,95 p.p.


 Onze tarieven zijn inclusief:

- Consumptie Hollandse bar bij de prijsuitreiking

- Professionele spelbegeleiding

- Spelmateriaal

- Online fotoalbum

- Prijsje voor de winnaar(s)

- Reserveringskosten

- BTW

- Vrijblijvend advies en/of offerte

- Maatwerk

- Gewenste dag

- (Privé) locatie