QUIZZEN, DINER- & STADSSPELLEN, FEESTEN EN ENTERTAINMENT

 +31 (0)85 - 30 31 5 33   info@kiezevents.nl

Entertainment

De groep zelf laten entertainen of toch liever geëntertaind worden? Dan moet u ons entertainment programma eens bekijken. Dit wordt verzorgd en/of begeleid door ervaren entertainers. Hieronder een selectie van ons entertainment aanbod. Staat de gewenste activiteit er niet tussen? Neem dan contact met ons op. KIEZ Events levert maatwerk.

Een offerte kunt u vrijblijvend bij ons opvragen.


BorrelBingo

Speel mee met de gezellige bingo! Onze quizmaster draait niet zomaar voor nieuwe bingoballen, daar moet wat voor gedaan worden! Uiteraard zorgen wij voor de borrelhapjes en de drankjes! De BorrelBingo is ook in verschillende thema's te boeken. Denk hierbij aan een Gooische BorrelBingo of een Hollandse BorrelBingo.

Tijdsduur: 2,5 uur (mogelijk in heel Nederland)


BorrelBoot

Stap aan boord van onze borrelboot! Hier is van alles mogelijk! De borrelboot is een favoriet bij een dagprogramma. Hier kan worden geluncht, gedineerd en vooral geproost. Uiteraard is de borrelboot ook geschikt voor een gids die wat meer verteld over de stad waarin jullie varen. Daarnaast is het mogelijk om één van onze quizzen te spelen aan boord.

Tijdsduur: afhankelijk van uw wensen


Drive-in (BBQ)

Een gezellig feestje op locatie? Boek onze Drive-in! Daarnaast is het mogelijk om eerst de maag te vullen met een BBQ. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij alles regelen, van het licht tot aan het vlees! Het wordt een BBQ om nooit te vergeten. Wij bieden verschillende pakketen aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Tijdsduur: afhankelijk van uw wensen


Hollandse Avond Show

Altijd al een échte Hollandse avond willen beleven? Grijp nu deze kans! Onze Hollandse Avond Show kunnen wij net zo gek maken als u wilt! Denk bijvoorbeeld aan een buffet, een spel, een artiest en de DJ! Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Tijdsduur: afhankelijk van uw wensen


Holland's Got Talent

Op deze avond komen de verborgen talenten omhoog. In groepen strijden jullie onderling om het beste resultaat. Wie heeft hét talent van Nederland? Jullie kiezen uit een lijst met verschillende acts. Wie heeft de beste uitvoering? Uiteraard vallen er in de andere rondes ook punten te verdienen!

Tijdsduur: afhankelijk van de groepsgrootte 


Karaokebar

Een foute avond beleven waar iedereen zich even mag laten gaan? Geen schaamte, het gezing onder de douche mag vanavond iedereen horen! Wij nemen de verkleedspullen en de foute hits mee. Zorgen jullie voor de soepele stembanden? Onze Karaokebar is te verplaatsen, waar moeten wij zijn?

Tijdsduur: afhankelijk van uw wensen


Moordspel

Er is een moord gepleegd! Wie is de beste inspecteur en lost deze moord op? Kom erachter in ons moordspel. Naast al het speurwerk wordt er deze avond ook genoten van verschillende acteurs in jullie groep. Zij zijn namelijk de verdachten van deze avond. Aan de inspecteurs de taak om de verdachten te verhoren en alle mogelijke aanwijzingen te verzamelen. Het spel dient te worden gecombineerd met een borrel, lunch of diner. 

Tijdsduur: 3,5 uur (mogelijk in heel Nederland)


LIBDUP MAKEN

Vandaag gaat het gebeuren! Jullie kruipen in de huid van een popster. Er gaat namelijk een videoclip opgenomen worden van het door jullie gekozen nummer. In deze videoclip spelen jullie de hoofdrol. Het huiswerk is gedaan, want het nummer kunnen jullie al aardig playpacken. Samen met de regisseur wordt er een passend script gemaakt. De verkleedkist gaat open en zodra iedereen een passende outfit aan heeft, is het zover... 3,2,1 ACTIE! 

Tijdsduur: 3 uur (mogelijk in heel Nederland)


Workshops

Leren dansen, een cocktail maken, de lekkerste taart maken of leren paaldansen? Kies dan voor een workshop. Er zijn ook nog andere workshops zoals schilderen, visagie, wijnproeven, (speciaal) bierproeven of graffiti spuiten? Kortom genoeg workshops om uit de kiezen. Wij zoeken voor jullie de beste match voor de scherpste prijs! Een workshop dient gecombineerd te worden met één van onze stadsspellen, quizzen of dinerspellen.

Tijdsduur: afhankelijk van de workshop


 Onze tarieven zijn inclusief:

- BTW

- Vrijblijvend advies en/of offerte

- Maatwerk

- Gewenste dag

- (Privé) locatie

- Professionele spelbegeleiding

- Spelmateriaal

- Online fotoalbum

- Consumptie Hollandse bar

- Prijsje voor de winnaar(s)