QUIZZEN, DINER- & STADSSPELLEN, FEESTEN EN ENTERTAINMENT

 +31 (0)85 - 30 31 5 33   info@kiezevents.nl

wat is een dinerspel?

De groep wordt ontvangen door de quizmaster van KIEZ Events. De quizmaster neemt de groep mee naar een aparte ruimte in het restaurant die is ingericht voor het gezelschap en het spel. Zodra iedereen zit, kan er een keus worden gemaakt van de menukaart. Deze menukaart wordt van te voren in overleg samengesteld. Op deze manier kunnen wij optimaal rekening houden met ieders wens. Vervolgens kan de quizmaster beginnen met de speluitleg en kan de eerste ronde beginnen. Na de eerste spelronde wordt het voorgerecht geserveerd. Als iedereen is uitgegeten wordt het spel hervat met het tweede deel. Wanneer deze ronde klaar is, kan er genoten worden van het hoofdgerecht. Het dinerspel wordt afgesloten met een finaleronde en een prijsuitreiking met aansluitend het nagerecht. 

Tarieven
Het tarief is inclusief: 3-gangen diner, BTW, fotomateriaal, spelmateriaal, spelbegeleiding, gewenste datum en tijdstip, reserveringskosten, (privé) locatie en een prijsje voor de winnaars. Voor groepen groter dan 50 personen maken wij graag een offerte op maat. Deze kunt u vrijblijvend bij ons opvragen. 

Is de groep groter dan 12 personen? Dan krijgt de vrijgezel, de jarige of de gepensioneerde 50% korting het onderstaand tarief.

contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een dinerspel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door middel van een telefoontje of een mailtje. Ons team staat zeven dagen per week voor u klaar.  Wilt u liever gebeld worden over uw vraag? Vul dan ons terugbelformulier in op onze contactpagina. Daar kunt u tevens makkelijk en snel een offerte of een reservering plaatsen

Rodney

Eventmanager KIEZ Events

 recensies

Personeelsuitje NS

  17 NOVEMBER 2015    UTRECHT

Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond, mede door de leuke organisatie van de spelleider. Wij hebben hem daar uiteraard ter plekke voor bedankt, maar doe dat graag nog een keer via deze weg. Ook de locatie, incl. het eten en drinken was allemaal goed verzorgd. Het was een prima afwisseling om Ranking the Stars te spelen tussen de gangen door.

Met vriendelijke groet, Laurens

Personeelsfeest HW & LY

  24 JULI 2016     ELST (GLD)

Jullie hebben het kei leuk gedaan! Mijn complimenten. Wij zijn gestart met een koffietafel met een stuk taart in onze personeelskamer. Daarna hebben wij de 'Ik Hou van Holland Quiz' gespeeld in de aula. Vervolgens zijn wij naar een andere locatie gegaan waar wij hebben genoten van een heerlijke BBQ met aansluitend een feestavond. Top dag gehad dankzij KIEZ Events.

Hartelijk dank namens alle docenten!