QUIZZEN, DINER- & STADSSPELLEN, FEESTEN EN ENTERTAINMENT

 +31 (0)85 - 30 31 5 33   info@kiezevents.nl

UITJES

STADSSPELLEN

Lekker in de stad opdrachten voltooien? Dan is een stadsspel echt iets voor jullie! In heel Nederland kunt u een stadsspel boeken.

Onze stadsspellen worden begeleid door ervaren spelbegeleiders.

Bekijk gerust ons aanbod.

QUIZZEN

Zin in een uitdagend gezelschapsspel? Dan is één van onze quizzen vast iets voor jullie. In heel Nederland kunt u een quiz boeken.

Onze quizzen worden gepresenteerd door ervaren entertainers. 

Bekijk gerust ons aanbod.

DINERSPELLEN

Tussen de gangen door een uitdagend gezelschapsspel spelen? Dan is één van onze dinerspellen vast wat voor jullie. In heel Nederland kunt u een dinerspel boeken. 

Onze dinerspellen worden gepresenteerd door ervaren entertainers.

Bekijk gerust ons aanbod.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door middel van een telefoontje of een mailtje. Ons team staat zeven dagen per week voor uw klaar. Wilt u liever gebeld worden over u vraag? Vul dan ons terugbelformulier in op onze contactpagina. Daar kunt u tevens makkelijk en snel een offerte of een reservering plaatsen.

Rodney
Eventmanager KIEZ Events

 recensies

Personeelsuitje Kindergarden

   3 SEPTEMBER    ROTTERDAM

Wij hebben met het team (werk uitje) een hele leuke middag gehad. Wij speelden het spel Alles mag op Zaterdag. Hele leuke opdrachten. Ik ben van mijzelf iemand die zich snel schaamt, maar met een groep vergeet je zo snel de mensen om je heen. De spelbegeleider was gezellig en hij zorgde dat het spel soepel verliep.

Marleen


Vriendenuitje in Nijmegen

19 MAART    NIJMEGEN

Het jaarlijks vriendenuitje ging dit jaar naar een vakantiepark dichtbij Nijmegen. Wij zochten nog een leuke activiteit voor de middag. Na een korte zoektocht kwam ik uit bij KIEZ Events. Wij hebben deze middag 'Wie is de Rat' gespeeld. Door verschillende spelrondes probeerde wij de Rat te ontmaskeren. Iedereen heeft het naar hun zin gehad!

Wim